info

Sie haben die Mindestanzahl erreicht

Warenkorb (0)

Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.

Warmtebeeld camera'sWird geladen ...
FLIR Scout III 320 Warmtebeeldcamera

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
FLIR Scout III 640 Warmtebeeldcamera

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
Guide IR-510 P warmtebeeld camera

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
Guide IR-510 P warmtebeeld camera

Guide IR-510 P warmtebeeld camera

(0)
€ 2.399,95

K24 50Hz warmtebeeld camera

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
K24 50Hz warmtebeeld camera

K24 50Hz warmtebeeld camera

(0)
€ 2.399,95

Lahoux Guide IR-517 warmtebeeld camera

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
Warmtebeeldkijker HikMicro Falcon FH35

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
Warmtebeeldkijker HikMicro Falcon FH35

Warmtebeeldkijker HikMicro Falcon FH35

(0)
€ 1.975,00

De 35 serie heeft een ontzettend mooi scherp beeld, ook op de wat langere afstanden. 

De FH35 is een compacte handheld warmtebeeldkijker uit de Falcon serie van HikMicro.

Deze compacte en eenvoudig bedienbare handheld is zeer geschikt voor het opsporen, observeren, en identificeren van wild. De slim geplaatste bedieningselementen kunnen op de tast bediend worden door zowel links- als rechtshandigen, en de behuizing van magnesium biedt een schok- en corrosiebestendig omhulsel. Tevens heeft de warmtebeeldkijker een IP67 waterdichtheidcertificering, wat inhoudt dat de Falcon beschermd is tegen vocht zoals zware neerslag en sneeuw, en tot 30 minuten in water ondergedompeld kan worden tot op een maximale diepte van 1 meter.

Een groot F1.0 aperture met een asferische germanium lens vangt een grote hoeveelheid infraroodstraling op en zorgt voor een detectiebereik van 1800 meter. De ≤20 NETD mK warmtebeeldmodule en een 384x288 resolutie 12 µm sensor zorgen voor gedetailleerde en contrastrijke weergaves. Bovendien zorgt het Image Pro algoritme ervoor dat u objecten en achtergronden nog beter kunt onderscheiden door de randen beter zichtbaar te maken.

De warmtebeelden worden weergegeven op een OLED kleurendisplay in een resolutie van 1024x768 (High Definition), en er kan gekozen worden tussen weergave in vier kleurenschema’s: Black Hot, White Hot, Red Hot en Fusion. Door middel van 1-8x digitale zoom kan er een maximale vergroting van 24x bereikt worden, zodat u objecten uiterst dicht bij kunt halen.

Op het interne geheugen van 64 GB kunnen urenlang aan video en tienduizenden foto’s opgeslagen worden. Daarnaast biedt de HikMicro Sight app voor Android en iOS connectiviteit met een smartphone of tablet voor live weergaves, het maken van foto’s en videos, bestanden delen op social media, bediening op afstand en het bijwerken van firmware, via de Wi-Fi module van de FH35 warmtebeeldkijker. Er worden twee batterijen meegeleverd, die elke genoeg stroom leveren voor 7 uur aan onafgebroken gebruik. Via de USB-C poort kan er, naast opladen en gegevens overdragen, een powerbank aangesloten worden om stroom te leveren aan de Falcon.

 

Specificaties

Specificaties
Type Handheld
Sensorresolutie (pixels) 384x288
Pixel pitch (µm) 12
Thermische gevoeligheid (NETD mK) ≤20
Vergroting 3-24x
Objectief diameter (mm) 35
Draadkruis Nee
Scherpstelling Adjustable objective
Display type OLED
Display resolutie 1024x768
Beeldsnelheid (Hz) 50
Streamfunctie Ja
Batterij type Li-ion
Batterijduur 7 uur
Afmeting (mm) 187.7x58.3x65.2 (LxBxH)
Gewicht (gram) 505
Inclusief montageringen Nee
Extra's 2 batterijen, Koffer, Oplader, Lensdoekje, Nekkoord, Opbergtas(je), USB kabel, Polsbandje

Warmtebeeldkijker HikMicro Falcon FQ50

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
Warmtebeeldkijker HikMicro Falcon FQ50

Warmtebeeldkijker HikMicro Falcon FQ50

(0)
€ 3.095,00

De FQ50 is een compacte handheld warmtebeeldkijker uit de Falcon serie van HikMicro. Deze compacte en eenvoudig bedienbare handheld is zeer geschikt voor het opsporen, observeren, en identificeren van wild. De slim geplaatste bedieningselementen kunnen op de tast bediend worden door zowel links- als rechtshandigen, en de behuizing van magnesium biedt een schok- en corrosiebestendig omhulsel. Tevens heeft de warmtebeeldkijker een IP67 waterdichtheidcertificering, wat inhoudt dat de Falcon beschermd is tegen vocht zoals zware neerslag en sneeuw, en tot 30 minuten in water ondergedompeld kan worden tot op een maximale diepte van 1 meter.

Een groot F0.9 aperture met een asferische germanium lens vangt een grote hoeveelheid infraroodstraling op en zorgt voor een detectiebereik van 2600 meter. De ≤20 NETD mK warmtebeeldmodule en een 640x512 resolutie 12 µm sensor zorgen voor gedetailleerde en contrastrijke weergaves. Bovendien zorgt het Image Pro algoritme ervoor dat u objecten en achtergronden nog beter kunt onderscheiden door de randen beter zichtbaar te maken.

De warmtebeelden worden weergegeven op een OLED kleurendisplay in een resolutie van 1024x768 (High Definition), en er kan gekozen worden tussen weergave in vier kleurenschema’s: Black Hot, White Hot, Red Hot en Fusion. Door middel van 1-8x digitale zoom kan er een maximale vergroting van 20x bereikt worden, zodat u objecten uiterst dicht bij kunt halen.

Op het interne geheugen van 64 GB kunnen urenlang aan video en tienduizenden foto’s opgeslagen worden. Daarnaast biedt de HikMicro Sight app voor Android en iOS connectiviteit met een smartphone of tablet voor live weergaves, het maken van foto’s en videos, bestanden delen op social media, bediening op afstand en het bijwerken van firmware, via de Wi-Fi module van de FQ50 warmtebeeldkijker. Er worden twee batterijen meegeleverd, die elke genoeg stroom leveren voor 5 uur aan onafgebroken gebruik. Via de USB-C poort kan er, naast opladen en gegevens overdragen, een powerbank aangesloten worden om stroom te leveren aan de Falcon.

Warmtebeeldkijker HikMicro Lynx Pro LH15

Schnellansicht

(0)
Auf Lager
Warmtebeeldkijker HikMicro Lynx Pro LH15

Warmtebeeldkijker HikMicro Lynx Pro LH15

(0)
€ 1.185,00

Deze HikMicro Lynx Pro LH15 is een compacte handheld warmtebeeldkijker die gemakkelijk mee te nemen is in een jaszak. Hij heeft eenvoudig te bedienen knoppen bovenop de behuizing en is zowel stofvrij als dompeldicht. Met een detectiebereik van 708 meter heeft u een groot bereik en u kunt tot wel 7.5 uur gebruiksduur uit de accu (oplaadbare lithium accu) halen, wat te verlengen is door gebruik te maken van de stand-by modus.

Middels een 384x288 pixel VOx sensor met een pixelgrootte van 12 µm creëert de HikMicro Lynx Pro LH15 warmtebeeldkijker een thermogram dat wordt omgezet in een voor het oog begrijpelijk beeld op het 0.4” 1280x960 pixels LCOS display met een framerate van 50Hz, wat gelijk is aan een televisie en dus een mooi vloeiend beeld geeft zonder haperingen.

Met een NETD-waarde van ≤35 mK, geeft de HikMicro Lynx Pro LH15 een zeer gedetailleerd beeld met indrukwekkend weinig ruis. Hoe kleiner de NETD-waarde, hoe beter kleine verschillen in temperatuur kunnen worden opgemerkt en weergegeven.

Voor de weergave kunt u kiezen uit de volgende kleurenschema’s:

  • White hot
  • Black hot
  • Red hot
  • Fusion

De HikMicro Lynx Pro LH15 warmtebeeldkijker heeft een gezichtsveld van 17.5°x13.1° en bied een vergroting van 1x, 2x, 4x en 8x. Het is zelfs mogelijk afstanden in te schatten middels een functie die de afstand berekent aan de hand van de grootte van het doel.

Handig is het feit dat de HikMicro Lynx Pro LH15 warmtebeeldkijker een interne opslagcapaciteit heeft van 8GB voor de opslag van screenshots en video’s en dankzij de ingebouwde wifi, kan hij ook verbinding maken met uw smartphone. U kunt daarbij foto- en videobestanden overzetten, maar ook het scherm van uw telefoon als display gebruiken door het beeld te streamen.

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA19 1.5-6x

Schnellansicht

(0)
Extra Lieferzeit
Warmtebeeldrichtkijker Pard SA19 1.5-6x

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA19 1.5-6x

(0)
€ 2.175,00

Productomschrijving

Deze Pard SA19 1.5-6x warmtebeeldrichtkijker heeft een opvallend laag eigengewicht van slechts 330 gram (exclusief batterij), hetgeen van positieve invloed is op de balans van uw geweer en het vergroot uiteraard ook het draaggemak en comfort in het veld. 

Hij is voorzien van een 384x288 sensor met 17 µm pixels en een framerate van 50 Hz. Waar voorheen de sensor bij warmteveranderingen in het beeld middels een sluiter moest worden gekalibreerd, is de Pard SA19 1.5-6x warmtebeeldrichtkijker sluiterloos. Dat scheelt gewicht, maar zorgt ook voor minder stroomverbruik. In dit geval kan de oplaadbare 18650 Li-ion batterij tot wel acht uur in stroom voorzien. Opstarten kost minder dan twee seconden. 

Het 1024x768 kleurendisplay kan vijf verschillende draadkruizen weergeven, biedt Picture In Picture en u kunt wisselen tussen vijf kleurenschema’s, te weten: 

• White hot 
• Black hot 
• Red hot 
• Iron red 
• Sky 

Een gyroscoop zorgt voor een zeer stabiele weergave en er is tevens een E-compass ingebouwd. De Pard SA19 1.5-6x warmtebeeldrichtkijker heeft een groot detectiebereik; een mens kan tot op 750 meter afstand worden waargenomen, een voertuig tot wel 1200 meter. De vergroting is 1.5-6x, waarmee deze warmtebeeldrichtkijker een breed zoombereik heeft. Het oculair kan op uw eigen oog worden bijgesteld over een bereik van +/- 5 en scherpstellen van het beeld geschiedt met een verdraaibaar objectief. 

U kunt met de Pard SA19 1.5-6x warmtebeeldrichtkijker video’s maken, er zit een CVBS video output op. Hij is waterdicht volgens de IP67 normering en is terugslagbestendig tot 6000 Joule. Geschikt voor montage op een Picatinny rail.

 

Specificaties

 
Merk Pard
Productcode SA19
Productstatus Nieuw
Vergroting 1.5-6x
Objectief diameter (mm) 19
Oogstand tot occulair (mm) 35
Lengte (mm) 147
Gewicht (gram) 340
Inclusief montageringen Nee
Kleur Zwart

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA25 2.5-10x

Schnellansicht

(0)
Extra Lieferzeit
Warmtebeeldrichtkijker Pard SA25 2.5-10x

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA25 2.5-10x

(0)
€ 2.725,00

Productomschrijving

Deze Pard SA25 2.5-10x warmtebeeldrichtkijker heeft een opvallend laag eigengewicht van slechts 340 gram (exclusief batterij), hetgeen van positieve invloed is op de balans van uw geweer en het vergroot uiteraard ook het draaggemak en comfort in het veld. 

Hij is voorzien van een 384x288 sensor met 17 µm pixels en een framerate van 50 Hz. Waar voorheen de sensor bij warmteveranderingen in het beeld middels een sluiter moest worden gekalibreerd, is de Pard SA25 2.5-10x warmtebeeldrichtkijker sluiterloos. Dat scheelt gewicht, maar zorgt ook voor minder stroomverbruik. In dit geval kan de oplaadbare 18650 Li-ion batterij tot wel acht uur in stroom voorzien. Opstarten kost minder dan twee seconden. 

Het 1024x768 kleurendisplay kan vijf verschillende draadkruizen weergeven, biedt Picture In Picture en u kunt wisselen tussen vijf kleurenschema’s, te weten: 

• White hot 
• Black hot 
• Red hot 
• Iron red 
• Sky 

Een gyroscoop zorgt voor een zeer stabiele weergave en er is tevens een E-compass ingebouwd. De Pard SA25 2.5-10x warmtebeeldrichtkijker heeft een groot detectiebereik; een mens kan tot op 960 meter afstand worden waargenomen, een voertuig tot wel 1500 meter. De vergroting is 2.5-10x, waarmee deze warmtebeeldrichtkijker een breed zoombereik heeft. Het oculair kan op uw eigen oog worden bijgesteld over een bereik van +/- 5 en scherpstellen van het beeld geschiedt met een verdraaibaar objectief. 

U kunt met de Pard SA25 2.5-10x warmtebeeldrichtkijker video’s maken, er zit een CVBS video output op. Hij is waterdicht volgens de IP67 normering en is terugslagbestendig tot 6000 Joule. Geschikt voor montage op een Picatinny rail.

 

Specificaties

Merk Pard
Productcode SA25
Productstatus Nieuw
Vergroting 2.5-10x
Gewicht (gram) 350
Kleur Zwart

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA35 3.2-12.8x

Schnellansicht

(0)
Extra Lieferzeit
Warmtebeeldrichtkijker Pard SA35 3.2-12.8x

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA35 3.2-12.8x

(0)
€ 3.025,00


Productomschrijving

Deze Pard SA35 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker heeft een opvallend laag eigengewicht van slechts 400 gram (exclusief batterij), hetgeen van positieve invloed is op de balans van uw geweer en het vergroot uiteraard ook het draaggemak en comfort in het veld. 

Hij is voorzien van een 384x288 sensor met 17 µm pixels en een framerate van 50 Hz. Waar voorheen de sensor bij warmteveranderingen in het beeld middels een sluiter moest worden gekalibreerd, is de Pard SA35 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker sluiterloos. Dat scheelt gewicht, maar zorgt ook voor minder stroomverbruik. In dit geval kan de oplaadbare 18650 Li-ion batterij tot wel acht uur in stroom voorzien. Opstarten kost minder dan twee seconden. 

Het 1024x768 kleurendisplay kan vijf verschillende draadkruizen weergeven, biedt Picture In Picture en u kunt wisselen tussen vijf kleurenschema’s, te weten: 

• White hot 
• Black hot 
• Red hot 
• Iron red 
• Sky 

Een gyroscoop zorgt voor een zeer stabiele weergave en er is tevens een E-compass ingebouwd. De Pard SA35 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker heeft een groot detectiebereik; een mens kan tot op 1500 meter afstand worden waargenomen, een voertuig tot wel 3000 meter. De vergroting is 3.2-12.8x, waarmee deze warmtebeeldrichtkijker een breed zoombereik heeft. Het oculair kan op uw eigen oog worden bijgesteld over een bereik van +/- 5 en scherpstellen van het beeld geschiedt met een verdraaibaar objectief. 

U kunt met de Pard SA35 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker video’s maken, er zit een CVBS video output op. Hij is waterdicht volgens de IP67 normering en is terugslagbestendig tot 6000 Joule. Geschikt voor montage op een Picatinny rail.

 

Specificaties

 
Merk Pard
Productcode SA35
Productstatus Nieuw
Vergroting 3.2-12.8x
Gewicht (gram) 410
Kleur Zwart

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA35 LRF 3.2-12.8x

Schnellansicht

(0)
Extra Lieferzeit
Warmtebeeldrichtkijker Pard SA35 LRF 3.2-12.8x

Warmtebeeldrichtkijker Pard SA35 LRF 3.2-12.8x

(0)
€ 3.269,00

Productomschrijving

Deze Pard SA35 LRF 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker heeft een opvallend laag eigengewicht van slechts 420 gram (exclusief batterij), hetgeen van positieve invloed is op de balans van uw geweer en het vergroot uiteraard ook het draaggemak en comfort in het veld. De ingebouwde rangefinder helpt u om op eenvoudige en snelle wijze de afstand tot uw doel te bepalen 

Hij is voorzien van een 384x288 sensor met 17 µm pixels en een framerate van 50 Hz. Waar voorheen de sensor bij warmteveranderingen in het beeld middels een sluiter moest worden gekalibreerd, is de Pard SA35 LRF 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker sluiterloos. Dat scheelt gewicht, maar zorgt ook voor minder stroomverbruik. In dit geval kan de oplaadbare 18650 Li-ion batterij tot wel acht uur in stroom voorzien. Opstarten kost minder dan twee seconden. 

Het 1024x768 kleurendisplay kan vijf verschillende draadkruizen weergeven, biedt Picture In Picture en u kunt wisselen tussen vijf kleurenschema’s, te weten: 

• White hot 
• Black hot 
• Red hot 
• Iron red 
• Sky 

Een gyroscoop zorgt voor een zeer stabiele weergave en er is tevens een E-compass ingebouwd. De Pard SA35 LRF 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker heeft een groot detectiebereik; een mens kan tot op 1500 meter afstand worden waargenomen, een voertuig tot wel 3000 meter. De vergroting is 3.2-12.8x, waarmee deze warmtebeeldrichtkijker een breed zoombereik heeft. Het oculair kan op uw eigen oog worden bijgesteld over een bereik van +/- 5 en scherpstellen van het beeld geschiedt met een verdraaibaar objectief. 

U kunt met de Pard SA35 LRF 3.2-12.8x warmtebeeldrichtkijker video’s maken, er zit een CVBS video output op. Hij is waterdicht volgens de IP67 normering en is terugslagbestendig tot 6000 Joule. Geschikt voor montage op een Picatinny rail.

Specificaties

 
Merk Pard
Productcode SA35 LRF
Productstatus Nieuw
Vergroting 3.2-12.8x
Gewicht (gram) 410
Kleur Zwart


Metura gebruikt cookies alleen om bezoekersaantallen te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Onze excuses voor het ongemak.
Ausgewählte Cookies annehmen
Beste bezoeker,

Onze fysieke winkel is gesloten van 25 t/m 29 september. Online worden bestellingen in behandeling genomen en z.s.m. verwerkt. 
Excuses voor het ongemak.

Team Metura