e4424b5bfebb4a84fda78a82d5322bcc.png
Login


Nieuwe klant Login
Kies uw taal
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden

Shinsung was het eerste grote power pcp merk uit Korea. Maakte furore met enkele top modellen zoals de 707, de 201 en de 300. Veel huidige modellen van concurrenten zijn direct afgeleid van deze super buksen. De nieuwe Infinity is van het volgende niveau. Gebleven is de power, maar constructietechnisch en optisch zijn deze modellen sterk verbeterd.

Met deze 6-schots repeater van ShinSung heb je geheid een bult plezier! Deze ShinSung is een bulky krachtpatser met simpele, maar degelijke techniek. Uiteraard hebben we ook alle onderdelen in voorraad. Het powerniveau ligt standaard rond de 120 ft.lbs. Dit is echter met een klein beetje tuning eenvoudig op te krikken. Rechtstreeks uit de doos heeft deze heerlijke ShinSung ca. 12-18 goede schoten op een vulling van 205 bar.


Let op! Voor de aanschaf van een luchtwapen dient u een kopie ID of paspoort te overleggen. Dit om aan te tonen dat u 18 jaar of ouder bent. Wij zijn dit verplicht tegenover politie en justitie. Wees gerust. Met uw gegevens wordt zeer discreet omgegaan. 

Legitimatie kan worden opgestuurd middels post of e-mail na aankoop van een luchtwapen. Zowel voor- als achterzijde dienen toegestuurd te worden. 

Wij houden ons het recht voor om eventuele aankopen per direct te annuleren als niet aan onze aankoopvoorwaarden kan worden voldaan.

​Verkoop luchtwapens geschiedt onder het erkenningsnummer van Metura Schietsport: 20151227413 

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 875,00 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Metura gebruikt cookies alleen om bezoekersaantallen te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Onze excuses voor het ongemak.