info

Hai raggiunto il numero minimo

Carrello acquisti (0)

Attualmente non ci sono prodotti nel tuo carrello acquisti.

Umarex Perfecta mod 45 - 4,5 mm

(N. articolo: )

Dit compacte maar stevige model is uitgevoerd met een houten kolf. De buks schiet in 4,5 mm rond de 180 meter per seconde met een normale platkop kogel. Dit is voldoende voor 10 tot ruim 25 meter. Dit model is zeer geschikt om zowel binnen, garage, als buiten , tuin, te gebruiken. 

De buks is voorzien van een automastisch uitgaande veiligheid die voor het schot weer ingedrukt moet worden. Na het indrukken van de veiligheid is hij gereed voor gebruik. Zowel links als rechtshandig te gebruiken. Ook geschikt voor de jeugd. 

Kaliber: 4,5 mm 
Lengte : 1010 mm 
Loop lengte : 424 mm 
Vizier: Keep / korrel . Verstelbaar 
 


Let op! Voor de aanschaf van een luchtwapen dient u een kopie ID of paspoort te overleggen. Dit om aan te tonen dat u 18 jaar of ouder bent. Wij zijn dit verplicht tegenover politie en justitie. Wees gerust. Met uw gegevens wordt zeer discreet omgegaan. 

Legitimatie kan worden opgestuurd middels post of e-mail na aankoop van een luchtwapen. Zowel voor- als achterzijde dienen toegestuurd te worden. 

Wij houden ons het recht voor om eventuele aankopen per direct te annuleren als niet aan onze aankoopvoorwaarden kan worden voldaan.

​Verkoop luchtwapens geschiedt onder het erkenningsnummer van Metura Schietsport: 20151227413 

Immagine(i):
Dettagli prezzo:
Prezzo per stuk:
€ 119,99 *
Quantità: Ordine

Numero articolo

 

Costi di spedizione

€ 0,00 

Recensioni Aggiungi recensione

La recensione deve essere approvata da un amministratore prima di essere pubblicata.

Nessuna recensione trovata.

Metura gebruikt cookies alleen om bezoekersaantallen te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Onze excuses voor het ongemak.

Geachte klant,

Houd alstublieft rekening met mogelijk langere levertijd / uitverkochte producten.

Veel fabrikanten zijn lang gesloten geweest en de grote vraag naar producten de laatste maanden heeft tekorten opgeleverd.

Bedankt voor uw begrip.