e4424b5bfebb4a84fda78a82d5322bcc.png
Login


Nieuwe klant Login
Kies uw taal
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Deze kit omslaat een originele drukveer en loopafdichting. In plaats van de leren afdichting maken we gebruik van een nieuw model kunststof zuiger dichting.
In plaats van de leren afdichting maken we gebruik van een nieuw model kunststof zuiger dichting. De nieuwe modellen zuigerdichting zijn platter, tot wel 50%  lager,  waardoor er een iets langere slag wordt gemaakt en iets meer kracht gegenereerd wordt. Nieuwe modellen luchtbuksen van Diana maken ook gebruik van deze zelfde zuigerdichtingen. Met een slim ontworpen en gemaakte adapter is het mogelijk deze dichting ook in de oude modellen toe te passen.

LET OP! De schroef van de oude zuigerdichting zit geborgd met een asje die zijdelings tegen het schroefje is geslagen. Boor deze eerst uit voor je de oude bevestigings schroef probeert te verwijderen. Het asje zit tot halverwege in de zuiger geslagen. Je hoeft hem dus niet volledig door te boren.  

Inclusief:
  • Drukveer-  full power 
  • Zuigerdichting - nieuw model 28+ mm blauw
  • Adapter zuigerdichting + schroef
  • Smeervet voor de veer en scharnierende onderdelen.
Afbeelding kan afwijken. 

Let op, spaarzaam het vet op de veer en zuiger doen met bijvoorbeeld een kwast / perseel. Geen vet op kunststof afdichtingen, dit verbrand en veroorzaakt schade. 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 45,00 * € 35,00 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews Review toevoegen

Beste Schutter,

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Dit om spam tegen te gaan. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina. Vriendelijk dank voor uw gedane moeite, wij waarderen uw mening zeer. 

Met vriendelijke groeten,
Metura

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Metura gebruikt cookies alleen om bezoekersaantallen te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Onze excuses voor het ongemak.