e4424b5bfebb4a84fda78a82d5322bcc.png
Login


Nieuwe klant Login
Kies uw taal
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Maak gebruik van onze opruim woede, deze prachtige in walnoten houten uitgevoerde Diana N-TEC gasveer schiet subliem en is een parel voor het oog.

Met de nieuwe DIANA N-TEC 340 betreedt ook Diana zich in de wereld van de gasram buksen. Wij zijn uiterst tevreden over de eerste inzages van het ontwerp van onder andere de zuiger en de trekkergroep. Ook hebben de het geweer mogen vasthouden op de IWA beurs te Duitsland.

Na de eerste testen zagen we ook een fantastisch consistent schotbeeld. Over 20 schoten gemeten slechts een verschil van 3,4 m/s met JSB 5,52. 

Het valt op dat de buks absoluut niet opzij gaat tijdens het schot. Het is één korte tik, korte locktime, naar achteren. Dit geeft de schutter mogelijk om makkelijk accuraat te schieten met een zeer krachtig schot. 

De N-TEC heeft zich volgens ons bewezen als de nieuwe generatie gasram buksen met zekerheid het allerbeste schietgedrag in combinatie met deze kracht afgifte van alle verkrijgbare gasram luchtbuksen. Hoewel de Theoben gasram modellen ook bijzonder goed schieten heeft de diana een ander model zuiger. Dit geeft hem iets minder kracht dan bijvoorbeeld de HW90 van weihrauch maar een vele malen beter schietgedrag. 

De trekkergroep van de luxus is uitgevoerd met een 18 karaats gouden T06 trekker. De kolf is uit notenhout gemaakt en Diana zorgt er altijd voor dat er een schitterende tekening in het hout zit. Je krijgt absoluut waar voor je geld. 

Uiteraard heeft diana zich opnieuw gefocust op het T06 trekkerontwerp en daarmee een uitstekende Match trekker. De speciaal op ergonomiek ontworpen kolf houd erg goed vast en het gehele geweer heeft een fantastische balans. 


 
Totaallengte looplengte Kaliber M/S
1160 mm 495 mm 4,5 mm 330
    5,5 mm 250
3,6 kg       
       

Model: 340 N-Tech Classic

Klik op onderstaande link voor de Diana website. 

http://www.diana-airguns.de/index.php?id=601&L=1&width=1600&height=900


Let op! Voor de aanschaf van een luchtwapen dient u een kopie ID of paspoort te overleggen. Dit om aan te tonen dat u 18 jaar of ouder bent. Wij zijn dit verplicht tegenover politie en justitie. Wees gerust. Met uw gegevens wordt zeer discreet omgegaan. 

Legitimatie kan worden opgestuurd middels post of e-mail na aankoop van een luchtwapen. Zowel voor- als achterzijde dienen toegestuurd te worden. 

Wij houden ons het recht voor om eventuele aankopen per direct te annuleren als niet aan onze aankoopvoorwaarden kan worden voldaan.

​Verkoop luchtwapens geschiedt onder het erkenningsnummer van Metura Schietsport: 20151227413 

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 529,00 * € 399,00 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews Review toevoegen

Beste Schutter,

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Dit om spam tegen te gaan. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina. Vriendelijk dank voor uw gedane moeite, wij waarderen uw mening zeer. 

Met vriendelijke groeten,
Metura

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Metura gebruikt cookies alleen om bezoekersaantallen te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Onze excuses voor het ongemak.
Beste klant,

Wegens vakantie zal de levertijd op onze producten langer zijn dan gewoonlijk. Orders worden wel aangenomen, deze worden na 12 augustus verstuurd. 
Wij zullen telefonisch niet bereikbaar zijn. Bij vragen kunt u altijd mailen naar teun.metura@gmail.com
Vanaf 12 augustus staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u een fijne zomer.

Met vriendelijke groet,
Teun Meen
Metura